Over Rod’or Advies

Onze organisatie

Rod’or Advies is opgericht in 1995 en heeft op dit moment 8 medewerkers. Onze mensen zijn breed inzetbaar op het gebied van projectmanagement, projectleiding, projectvoorbereiding, directievoering en toezicht. Het onderscheidend vermogen van Rod’or Advies is de platte organisatiestructuur. Hierdoor zijn we in staat om slagvaardig, flexibel en efficiënt te werken. En dat doen we als team met veel plezier.

  

We doen ons uiterste best om ieder ontwerp zo compleet en reëel mogelijk te vertalen naar een technisch en financieel goed uitvoerbaar plan. Of het nu om groot- of kleinschalige projecten gaat, we laten ons door ogenschijnlijke beperkingen niet om de tuin leiden !

Onze uitgangspunten

Onze werkwijze is gebaseerd op de volgende uitgangspunten:

Goed advies

Door onze specifieke expertise op het snijvlak van ontwerp, techniek en omgevingsfactoren, kunnen we al tijdens de ontwerpfase een belangrijke adviserende rol spelen. Lastige vraagstukken zoeken we tot op de bodem uit. En als dat nodig is maken we gebruik van ons vaste netwerk van externe specialisten.

Helderheid

We scheppen graag helderheid waar het gaat om onze projecten. We werken daarom met duidelijke analyses, plannen, rapportages, bestekken, tekeningen en ramingen. Overzichtelijk, leesbaar en begrijpelijk voor alle partijen. Ook wat betreft de kosten weet u vooraf altijd waar u aan toe bent.

Betrokkenheid

Ook ná ontwerpondersteuning, een Masterplan of een aanbestedingsprocedure blijven we graag nauw bij elk project betrokken. Als u dat wilt, zorgen wij ervoor dat de voorbereiding en uitvoering van uw plan stap voor stap nauwkeurig wordt gestuurd, gecontroleerd en – waar nodig – bijgesteld. We laten pas los als alles naar ieders tevredenheid is afgerond.

Een goede klantrelatie

Goede en langdurige relatie met onze opdrachtgevers staat bij ons hoog in het vaandel. Daar lopen we ook graag een stapje harder voor. Een goede klantrelatie is niet alleen heel prettig, het levert ook veel voordelen op. Een groot aantal tuin- en landschapsarchitecten, stedenbouwkundigen, architecten, projectontwikkelaars, overheidsinstanties en particuliere opdrachtgevers waar wij mee werken, zullen dit beamen !

Een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding

Onze prijs is marktconform en onze kwaliteit is hoog. We zijn kritisch op ons werk en werken efficiënt. Samenwerking met ons is dus ook vanuit dat oogpunt erg aantrekkelijk.